BEURER VALUE PACK EU-UPPER ARM BLOOD PRESSURE*BM28 Trego me te zmadhuar

BEURER VALUE PACK EU-UPPER ARM BLOOD PRESSURE*BM28

Produkt i ri

3 Artikuj

Kujdes: Artikulli i fundit gjendje

In stock

L6,500.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

BEURER VALUE PACK EU-UPPER ARM BLOOD PRESSURE*BM28

Një për të gjithë: matës i tensionit të gjakut që ka një manikotë universale të përshtatshme për perimetrin e krahut deri në 42 cm. Kontrolli i pozicionimit të integruar i manikotës ju jep siguri të mëtejshme në çdo matje që vlerat e tensionit që ka matur aparati BM 28 janë korrekte.

• Manikotë universale, për perimetrin e krahut deri në 42 cm.
• Matje automatike e tensionit të gjakut dhe rrahjes së zemrës.
• Kontrolli i pozicionimit të manikotës
• 2 alarme zgjimi të rregullueshëm
• Ekran i qartë dhe i lexueshëm
• 4x30 vende memorie
• Treguesi i rrezikut
• Zbulon aritminë
• Tregon datën dhe orën
• Fiket automatikisht
• Paralajmëron në rast të gabimeve të përdorimit
• Treguesi i zëvendësimit të baterisë
• Cantë ruajtëse

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori