BEURER BLUETOOTH-WRIST BLOOD PRESSURE MONITOR*BC54 Trego me te zmadhuar

BEURER BLUETOOTH-WRIST BLOOD PRESSURE MONITOR*BC54

Produkt i ri


Ky produkt nuk eshte me ne gjendje

L6,500.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

BEURER BLUETOOTH-WRIST BLOOD PRESSURE MONITOR*BC54

Aparat tensioni plotësisht automatik. Bën matje të shpejtë gjatë procesit të pompimit. Transmetimi i të dhënave përmes Bluetooth® direkt në smartphone ju lejon të mbani gjithmonë nën kontroll vlerat e matura.

• Teknologjia e fryrjes: matje e shpejtë dhe e përshtatshme tashmë gjatë procesit të fryrjes
• Treguesi i rrezikut: Klasifikimi i rezultateve të matjes me shkallë të ngjyrosur
• Ekran i zi dhe i lehtë për t’u lexuar
• Transmetimi pa fije i rezultateve të matjes
• Tregon mesataren e të gjitha vlerave të ruajtura
• Mund të ketë dy përdorues me nga 60 matje të memorizuara për secilin
• Zbulimi i aritmisë
• Për perimetrin e kyçeve prej 13.5 - 21.5 cm
• Tregon datën dhe orën
• Fiket automatikisht
• Paralajmëron në rast të gabimeve të përdorimit
• Shkarkim falas i softuerit dhe aplikacionit "beurer HealthManager"
• Kombinohet me iOs 10.0, Android 5.0, Bluetooth® 4.0 ose versione më të reja
• Canta e ruajtjes

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori