BEURER BT-WRIST BLOOD PRESSURE MONITOR *BC57 Trego me te zmadhuar

BEURER BT-WRIST BLOOD PRESSURE MONITOR *BC57

Produkt i ri

3 Artikuj

Kujdes: Artikulli i fundit gjendje

In stock

L7,800.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

BEURER BT-WRIST BLOOD PRESSURE MONITOR *BC57

Aparat tensioni plotësisht automatik. Bën matje të shpejtë gjatë procesit të fryrjes. Transmetimi i të dhënave përmes Bluetooth® direkt në smartphone ju lejon të mbani gjithmonë nën kontroll vlerat e matura.
• Teknologjia e fryrjes: matje e shpejtë dhe e përshtatshme tashmë gjatë procesit të fryrjes
• Treguesi i rrezikut: Klasifikimi i rezultateve të matjes me shkallë të ngjyrosur
• Ekran i madh dhe lehtësisht i lexueshëm
• Transmetimi pa fije i rezultateve të matjes
• Tregon mesataren e të gjitha vlerave të ruajtura
• Mund të ketë dy përdorues me nga 60 matje të memorizuara për secilin
• Zbulimi i aritmisë
• Për perimetrin e kyçeve prej 1419,5 cm
• Tregon datën dhe orën
• Fiket automatikisht
• Paralajmëron në rast të gabimeve të përdorimit
• Shkarkim falas i softuerit dhe aplikacionit "beurer HealthManager"
• Canta e ruajtjes

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori