BEURER WRIST BLOOD PRESSURE MONITOR *BC50 Trego me te zmadhuar

BEURER WRIST BLOOD PRESSURE MONITOR *BC50

Produkt i ri

3 Artikuj

Kujdes: Artikulli i fundit gjendje

In stock

L6,500.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

BEURER WRIST BLOOD PRESSURE MONITOR *BC50

I thjeshtë në përdorim, dizajni elegant dhe një ekran XL: monitori i tij është zgjidhja ideale për monitorimin e rregullt të tensionit gjakut si ne shtëpi ashtu dhe në udhëtim. Falë teknologjisë së fryrjes, matja është veçanërisht e këndshme.

• Teknologjia e fryrjes: matje automatike gjatë procesit të fryrjes për një rezultat të shpejtë dhe të saktë
• Ekran XL
• Extra slim
• Matja automatike e tensionit dhe rrahjeve të zemrës.
• Tregon të gjitha vlerat e matura të ruajtura
• Tregon tensionin e mëngjesit dhe te mbrëmjes të 7 ditëve të fundit
• Ekran ekstra i madh dhe lehtësisht i lexueshëm
• 2 x 60 memorie
• Treguesi i rrezikut
• Zbulimi i aritmisë
• Për perimetrin e kyçeve prej 13.5 - 23 cm Tregon datën dhe orën
• Fiket automatikisht
• Paralajmërim në rast të gabimeve të përdorimit
• Treguesi i zëvendësimit të baterisë
• Canta e ruajtjes

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori