BEURER LICE COMB *HT15

Produkt i ri

1 Artikull

Kujdes: Artikulli i fundit gjendje

In stock

L3,510.00

Pagesë me para në dorë

L3,900.00 Taksa te perfshira

-10%

Cmim i reduktuar

Add to collection

Me shume informacion

BEURER LICE COMB *HT15

Krëhëri HT 15 liron lëkurën e kokës nga morrat dhe thërrijat thjesht duke krehur flokët.
Kjo shmang përdorimin e kimikateve. Thjesht krih flokët për të liruar lëkurën e kokës nga morrat dhe thërrijat
• Kur krehëri bie në kontakt me morrat ose thërrijat, ai prodhon një impuls elektrikqë nuk ndjehet duke eleminuar kështu morrat në mënyrë të sigurt dhe të lehtë
• Pa kimikate
• Jep sinjal akustik në kontakt me një morr apo thërrijë
• Ka dhe furçën e pastrimit dhe kapakun mbrojtës

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori