BEURER OVULATION THERMOMETER *OT 20

Produkt i ri

2 Artikuj

Kujdes: Artikulli i fundit gjendje

In stock

L1,800.00

Pagesë me para në dorë

L2,000.00 Taksa te perfshira

-10%

Cmim i reduktuar

Add to collection

Me shume informacion

BEURER OVULATION THERMOMETER *OT 20

Nëse po planifikon shtatzaninë tënde ky termometër është një ndihmë e vlefshme.  Falë teknologjisë moderne të matjes së temperaturës në kombinim me një aplikacion cikli, termometri bazik i Beurer ofron mundësi të reja për identifikimin e ditëve të përshtatshme dhe jo-të përshtatshme me siguri më të madhe.
• Temperatura me dy shifra decimale
• Së bashku me aplikacionin "Ovy" ndihmon për kontrollin e ciklit 
• Teknologjia e matjes: me kontakt
• I përshtatshëm për matje orale dhe vaginale
• Me majë fleksibël
• I papërshkueshëm nga uji
• Eshtë i dezinfektueshëm
• Saktësia e matjes: ± 0.05 ° C deri 35.00 - 38.00 ° C (temperatura e ambientit 18.00 - 28.00 ° C) në rangun e mbetur të matjes: ± 0,1 ° C
• 1 memorie
• Fiket automatikisht
• Me sinjal akustik
• Me kapak mbrojtës
• Shkarkim falas i aplikacionit "Ovy" 

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori