Vichy Aqualia Thermal Riche 50Ml Trego me te zmadhuar

Vichy Aqualia Thermal Riche Dynamique 50Ml

Produkt i ri

1 Artikull

Kujdes: Artikulli i fundit gjendje

In Stock

L3,690.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

AQUALIA THERMAL RICHE 50ML

AQUALIA THERMAL CREME RICHE HYDRATATION DYNAMIQUE  

Nё rrjedhёn e ditёs, ndodh natyrshёm qё lёkura tё humbasё freskinё dhe rrezatimin natyral,.

Arsyet : uji , si hidratues kryesor i saj, nuk shpёrndahet nё mёnyrё homogjene nё tё gjitha zonat e fytyrёs .Si rrjedhim , disa zona dehidratohen mё shpejt , duke u krijuar rrudha tё lehta , humbet ngjyra dhe shkёlqimi natyral , lёkura duket jo e ushqyer sa duhet .

Pёr kёtё qёllim , na vjen nё ndihmё Aqualia Termal , krem riche , hidratim dinamik , ku pёr herё tё parё , Uji termal i Vichy , bashkohet me disa saharide specifike qё rregullojnё shpёrndarjen homogjene tё  ujit nё  tё  gjithё fytyrёn , lёkura merr njё pamje tё freskёt pёr gjithё ditёn , njё shkёlqim natyral dhe rrudhat e vogla tё  krijuara duken si tё lёmuara.

Pёr lёkura tё thata dhe sh te thata.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori