LOPERAMID*2MG 20TABL Trego me te zmadhuar

LOPERAMID*2MG 20TABL

Produkt i ri

7 Artikuj

In stock

L205.20

Pagesë me para në dorë

L228.00 Taksa te perfshira

-10%

Cmim i reduktuar

Add to collection

Me shume informacion

LOPERAMID*2MG 20TABL

Loperamid është një antidiarreik i fuqishëm sintetik. Ai vepron drejtpërdrejt në paretet e zorrëve, ku lidhet me receptorët e opiateve, të cilët ngadalësojnë lëvizshmërinë e zorrëve. Loperamid frenon kështu veprimtarinë peristaltike, e cila çon në uljen e humbjes së lëngjeve dhe të elektrolitëve nga zorrët. Në këtë mënyrë vëllimi ditor i feçeve zvogëlohet, ndërkohë që veshtullia dhe dendësia e masës rritet.Gjithmonë merreni Loperamid sipas këshillës së mjekut. Në qoftë se nuk jeni i sigurt kontaktoni me mjekun ose farmacistin. 

Mosha Dozimi ditor
1 tabletë = 2 mg
Mjekimi fillestar Mjekimi i mëvonshëm
Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç 2 tableta dhe më pas vazhdohet me 1 tabletë pas çdo defekimi 1 tabletë pas çdo defekimi; maksimumi 8 tableta
Fëmijët 8 – 12 vjeç 1 tabletë dhe më pas vazhdohet me 1 tabletë pas çdo defekimi Maksimumi 6 tableta
Fëmijët 5 – 8 vjeç Maksimumi 4 tableta
Fëmijët 2 – 5 vjeç Maksimumi 1.5 tableta

Doza mund të këtë nevojë për tu rritur ose për tu ulur. Mjeku juaj do t’ju këshillojë në përputhje me rrethanat.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori