ABIFLUOR D3 (0,25+0,01)MG *30ML Trego me te zmadhuar

ABIFLUOR D3 (0,25+0,01)MG *30ML

Produkt i ri

1 Artikull

Kujdes: Artikulli i fundit gjendje

In Stock

L1,280.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

ABIFLUOR D3 (0,25+0,01)MG *30ML

Profilaksi për Caries Dental
Mbrojtje nga Rachitismi
Në fazën e rritjes të Neonatëve dhe Fëmijëve

Përbërësit:

  • Fluoruro di sodio,
  • Vitamina D3. Mënyra e përdorimit: 

Në latantët e fëmijët: 3-5 pika në ditë.
Pikat mund të pihen direkt ose të holluara me pak ujë.

  • Të mos përzihet me qumesht,kos apo lëng frutash.
  • Flakoni duhet tundur para përdorimit.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori