Ducray Elution Sh Dermat Ufreq 400Ml Trego me te zmadhuar

Ducray Elution Sh Dermat Ufreq 400Ml

Produkt i ri

1 Artikull

Kujdes: Artikulli i fundit gjendje

In Stock

L2,200.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

DUCRAY ELUTION SHAMPOO DERMAT FREQ 400ML

SHAMPO TRAJTUESE DERMOMBROJTESE 400ML

Dermoproteinat e pasuruara me Vitaminë B5 të shampos Elution krijojnë në sipërfaqe të lëkurës së kokës një film natyror mbrojtës dhe hidratues për shtresat e siperm të epidermës ,pa provokuar një sebore reaksionale.

Elution riekuilibron lëkurën e kokës dhe flokët gjejnë shëndet , volum dhe shkelqim.

Qetëson ,Mbron lëkurën e kokës së dëmtuar dhe zvogëlon riskun e recidivave.

Hipoalergjike.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori