Avent Kapëse për Biberonin Blu Trego me te zmadhuar

Avent Kapëse për Biberonin Blu

Produkt i ri

1 Artikull

Kujdes: Artikulli i fundit gjendje

In Stock

L650.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

AVENT KAPESE PER BIBERONIN BLU

Kapësja për biberonin është e dizenjuar me hapje të gjërë për tu vendosur lehtë në rrobat e bebes, është e butë e nuk le shenja te rrobat dhe përputhet me të gjithë biberonat që kanë dorezë në formë unaze. 

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori