Pregnacare Conception *30Tab Trego me te zmadhuar

Pregnacare Conception *30Tab

Produkt i ri


Ky produkt nuk eshte me ne gjendje

L4,000.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

PREGNACARE CONCEPTION *30TAB

Konceptim i nje jete te re, te shendetshme, para krijimit. 

Per femra kur mendojne te kene nje femije.

Kur çiftet vendosin të kenë një fëmijë, si femra dhe mashkulli duhet të kujdesen për dietën dhe mënyrën e jetesës së tyre në mënyrë që të maksimizojnë shëndetin dhe të mbështesin riprodhimin.

Pregnacare Conception përmban elementët kyç që kontribuojnë në shëndetin riprodhues: inositol, l-arginine, n-acetyl cysteine, selenium, Vitamin D dhe 400 mcg Acid Folik dhe Zinc që luan rol duke ndihmuar ne riprodhimin te femrat dhe për të mbajtur një fertilitet normal.

Përdorimi : Një tabletë ne ditë me vaktin kryesor.

*Pregnacare Conception është e këshillueshme të meret 3-muaj para konceptimit për një femije.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori