Lierac Exclusive Solupatch Flu Trego me te zmadhuar

Lierac Exclusive Solupatch

Produkt i ri

1 Artikull

Kujdes: Artikulli i fundit gjendje

In Stock

L12,750.00

Pagesë me para në dorë

L15,000.00 Taksa te perfshira

-15%

Cmim i reduktuar

Add to collection

Me shume informacion

LIERAC EXCLUSIVE SOLUPATCH

Nga eksperienca dhe nga kërkimet e Laboratorëve Lierac, lind eliksiri i bukurisë për të kundërshtuar shenjat e kohës: kompleksi B-Relaxor dhe acidi hialuronik, një kompleks me veprim të dyfishtë i përqendruar në korigjimin e rrudhave të thella dhe të shprehisë. Trajtime  antirrrudhë, efekt mbushës pa injeksione në 8 ditë me anë të teknologjisë SOLUPATCH. Specifike për rrudhat e syve, përreth kontureve të buzëve (pjesa naso-labiale), per ballin/hundën dhe për zona të tjera specifike.

Solupatch përshin 8 bustina solupatch dhe një Fluide Révélateur (përmban 15% acid hialuronik të pastër), që lejon përthithjen e plotë të diskut.

Përbërës aktiv:

  • B-Relaxor Complex 15%
  • Argirelina: fitoekstrakt proteinik me veprim botulin-like riprodhon në lëkurë efektin e ngjashëm me atë që arrihet nëpermjet një injeksioni të toksinës botulinike në muskuj. Falë aftësisë së saj për të inhibuar (kundërshtuar) tkurrjen e theksuar të fibroblasteve dhe zvogëluar tensionin mbi kolagjenin, proteina tërheq rrudhat e shprehisë duke lëmuar lëkurën në sipërfaqe.
  • Genisteina: stimulues i sintezës së proteinave  strukturuese (acidi hialuronik) me veprim ‘filler-like’. Ka fuqinë të mbushë rrudhat e thella, të tërheqë rrudhat e sipërfaqes e të përcaktojë konturet e fytyrës duke përmirësuar tonin e lëkurës.

Mënyra e përdorimit:

  1. Aplikohet në darkë, pasi fytyra është pastruar mirë dhe tharë larg kontaktit të ujit e lageshtisë.
  2. Hapet bustina duke prerë tre anët, i tërheq me pickatore patch-et dhe me anë të gërsheres ndahen 5 disketa
  3. Hidhet një pikë Fluide Révélateur në zonat që do të trajtohen: ballin, këndin e jashtëm të syrit dhe pjesa nazo-labiale
  4. Me anë të piskatores vendoset një Solupatch në 5 zonat e këshilluara më lart
  5. Hidhet një pikë Fluide Révélateur në një nga Solupatch duke e masazhuar deri në shperberjen e plote te Solupatch
  6. Procedohet me aplikimin e kremit te nates Lierac Exclusive

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori