Dermablend Fondot Corr 45T 30M Trego me te zmadhuar

Vichy Dermablend Fondot Corr 45T 30M

Produkt i ri

1 Artikull

Kujdes: Artikulli i fundit gjendje

In Stock

L3,700.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

DERMABLEND FONDOT CORR 45 GOLD 30ML

DERMABLEND KREM PUDЁR KORREKTOR

Pёr lёkurё tё ndjeshme , ngjyrё jo uniforme, rrathё tё  zinj dhe skuqje tё lёkurёs sё fytyrёs vёnde vёnde.

  • Efikasitet
  • Tolerancё e lartё
  • Rehati

 

Pigmentet e lёkurёs dhe krem pudrёs shkrihen tek  njёra-tjetra , duke i dhёnё  mundёsinё  Korrektorit Dermablend tё garantojё njё mbajtje tё saj prej 16 orёsh*.

Pёrdorimi:

Pastrohet lёkura shumё mirё dhe aplikohet mbi tё kremi i ditёs para aplikimit tё korrektorit.

1 – Pёrgatitja
Depozitohet njё sasi e vogёl krem pudre mbi kurrizin e dorёs dhe nxehet pёrmbajtja e saj duke kryer lёvizje tё  vogla rrethore me majat e gishtёrinjve.
2 – Aplikimi
Shpёrndahet lehtё  me lёvizje nga brenda –jashtё  pёr njё shpёrndarje uniforme dhe tё shpejtё  tё produktit nё gjithё fytyrёn.
3 – Pёrhapja
Pёrhapet me butёsi nga brenda-jashtё , duke e pёrkedhelur lehtёsisht fytyrёn.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori