BEURER WRIST BLOOD PRESURE *BC51 Trego me te zmadhuar

BEURER WRIST BLOOD PRESURE *BC51

Produkt i ri

2 Artikuj

Kujdes: Artikulli i fundit gjendje

In stock

L6,500.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

BEURER WRIST BLOOD PRESURE *BC51

Praktike dhe të thjeshtë për t’u përdorur: këto janë karakteristikat e matësve të tensionit të gjakut. Këto pajisje jane shumë të përshtatshëm sidomos kur udhëtojnë.

• Matje automatike e tensionit dhe rrahjeve të zemrës
• Tregon të gjitha vlerat e matura dhe të ruajtura dhe llogarit vlerat mesatare
• Dizajn kompakt i pershtatshem dhe kur udheton
• Ekran intuitiv ne permasa XL
• 2 x 120 memorie
• Treguesi i rrezikut
• Tregon aritminë
• Për perimetrin e kyçeve nga 12.5.0 në 21 cm
• Tregon datën dhe orën
• Fiket automatikisht
• Paralajmërim në rast të gabimeve të përdorimit
• Treguesi i zëvendësimit të baterisë
• Canta e ruajtjes

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori