BEURER WRIST BLOOD PRESURE *BC58 Trego me te zmadhuar

BEURER WRIST BLOOD PRESURE *BC58

Produkt i ri

2 Artikuj

Kujdes: Artikulli i fundit gjendje

In stock

L7,800.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

BEURER WRIST BLOOD PRESURE *BC58

Praktike dhe të thjeshtë për t’u përdorur: këto janë karakteristikat e matësve të tensionit të gjakut. Këto pajisje jane shumë të përshtatshëm sidomos kur udhëtojnë.

• Butona me sensor te prekjes
• Fishe USB e perfshire
• Matje automatike e tensionit dhe rrahjeve të zemrës
• Tregon të gjitha vlerat e matura dhe të ruajtura
• Tregon tensionin e mëngjesit dhe të mbrëmjes të 7 ditëve të fundit
• Ekran i madh dhe lehtesisht i lexueshem
• Ekran intuitiv
• 2 x 60 memorie
• Treguesi i rrezikut
• Tregon aritminë
• Për perimetrin e kyçeve nga 14.0 në 19.5 cm
• Tregon datën dhe orën
• Fiket automatikisht
• Paralajmërim në rast të gabimeve të përdorimit
• Treguesi i zëvendësimit të baterisë
• Canta e ruajtjes 
• Lidhet me aplikacionin "Beurer HealthManager"

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori