Ferrotec3  Ferrodel  Gtt*5Oml Trego me te zmadhuar

Ferrotec3 Ferrodel Gtt*5Oml

Produkt i ri

1 Artikull

Kujdes: Artikulli i fundit gjendje

In Stock

L1,590.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

FERROTEC3 FERRODEL GTT*5OML

Ferotec është një shtesë ushqimore e përbërë prej Vitaminës C, Hekurit dhe Acidit Folik i nevojshëm për të plotësuar mungesat ushqimore ose nevojat e shtuara të këtyre përbërësve.
Vitamina C bën të mundur rritjen e përthithjes në zorre të hekurit dhe acidit folik.

Përbërja:
Fruktozë, Ujë, Glukonat Hekuri, Acid Askorbik, Acid Folik.

Mënyra e përdorimit: 
Këshillohet marrja e 3ml të barabartë me 60 pika (30×2 ose 20×3) në ditë të tretura me lëng sipas dëshirës ose të tretura në një ushqim të lëngshëm.

Mosha Meshkuj Femra Shtatezani Laktacion

  • 7 deri 12 muajsh 3×15 pika 3×15 pika N/A N/A
  • 1 deri 3 vjeç 3×12 pika 3×12 pika N/A N/A
  • 4 deri 8 vjeç 3×14 pika 3×14 pika N/A N/A
  • 9 deri 13 vjeç 3×11 pika 3×11 pika N/A N/A
  • 14 deri 18 vjeç 3×15 pika 3×21 pika 3×38 pika 3x 14 pika
  • 19 deri 50 vjeç 3×11 pika 3x25pika 3×38 pika 3×13 pika
  • 51+ vjeç 3×11 pika 3×11 pika N/A N/A

Paralajmërime dhe masa paraprake: 
Të mbahet larg fëmijëve më të vegjël se 3 vjeç.
Mos kaloni dozën ditore të këshilluar.
Përbërësit nuk shërbejnë për zëvendësimin e një ditete të shumëllojshme.
Këshillohet të tundet mirë produkti përpara përdorimit.
Produkti të ruhet në një vend të freskët dhe të thatë duke evituar ekspozimin e tij në temperature të larta.
.
Pas hapjes të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet maksimumi pas 15 ditësh.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori