Curasept Gel Parodontale 1% 30Ml

Produkt i ri

6 Artikuj

In Stock

L1,040.00

Pagesë me para në dorë

Add to collection

Me shume informacion

CURASEPT GEL PARODONTALE 1% 30ML

Trajtim lokal i gengivitit,periodontitit, peri-implantis dhe xhepave periodontalë.            Me përqëndrim 1% CHX siguron një veprim të lartë kundër pllakës bakteriale.
I indikuar për të lehtësuar irritimet në kurat odontoiatrike, në mbajtësit e protezave dhe aparateve ortodontike, në subjektet parodontopatikë dhe që kanë implante. 
Kopolimeri PVP-VA i gjeneratës së fundit qëndron në vëndin ku aplikohet për 12 orë duke formuar një barrierë mbrojtëse në mishrat e dhëmbëve e cila mbron indin dhe
lehtëson irritimet.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori